OM MEG

Hei, jeg er Steivor

 

Nordlending som er bosatt i Norges vakreste by, Ålesund siden 2013. Jeg er gift med Einar og til daglig jobber jeg med markedsføring i fiskeribransjen, en spennende næring i et innovativt miljø. Jeg har bodd 28 år i Oslo og sist jobbet jeg i reklame og mediebransjen sammen med mange spennende kreative mennesker. her viste ingen at jeg gikk med en liten kunstner i magen – det holdt jeg godt skjult.

På denne bloggen finner du innlegg av varierende art, det er fordi denne ble til da jeg studerte Digital Markedsføring i 2018. Faglig påfyll er viktig, vi blir aldri helt utlært, uansett hva det måtte være.

 

Nå vil jeg bruke bloggen til min store hobby, maling og kunst. Det å blottlegge seg ved å vise frem det man lager har tatt litt tid, men for noen år siden kastet jeg meg ut i det og har hatt stor glede av det. Atelieret mitt ligger midt i Ålesund sentrum hvor jeg leier hos Kreativ Klynge, et sted der folk jobber med mange forskjellige stilarter som mange maleteknikker, søm, illustrasjon for å nevne noen. Helgen 24 og 25 oktober hadde vi åpent hus og utstilling og dette ble en kjempesuksess. Les mer om dette i min post her på siden.

Dersom du ønsker å følge med i det daglige anbefaler jeg at du følger siden min på Facebook  Art By Steivor Tangen. Her vil jeg legge ut både bilder til salgs men også litt om prosesser – hvordan blir et bildet til. Det kan være moro å følge med på. Målet er å ha både video og litt live-sendinger her.

Jeg håper du liker det du ser og ta gjerne kontakt om du har spørsmål, lyst å kjøpe eller kanskje bestille et custom made bilde. Det har jeg laget en del av.

Vi snakkes,

Steivor

 

Big things often have small beginnings