kUNST UTSTILLING
Kunst

SETT AV DATOEN – NY UTSTILLING I SEPTEMBER

 

 

Da er datoen klar, det blir ny utstilling på KreativKlynge den 25. og 26. September.

Dette har vært planlagt en stund men nå – uten Covid-19 hengende over oss – kunne vi sette dato for et nytt åpent hus.  Sist gang vi hadde dette kom det over 200 mennesker – det var helt overveldende. Mange var overrasket at det fantes et slikt tilbud i sentrum, en godt bevart liten hemmelighet, men nå gleder vi oss til å på nytt åpne dørene til atelier felleskapet og ønske alle velkommen.

Dette må da være noe for Bypatrioten å skrive om? 😉 Et  lite tips der.

 

Kreativ Klynge
Deler av gjengen på KreativKlynge fra sist utstilling.

 

Siden sist har Klynga vokst og utvidet til en etasje til. Der er det fortsatt et par rom ledig så skulle du være interessert så ta kontakt med Sissel, eller Synnøve på Klynga . Vi teller nå 14 stykker som finner rom for kreativitet i Tollbugata 6.

 

All kunst er lek. Når en kunstner slutter å leke, kan han ikke skape kunst.

Kolbein Falkeid

 

kUNST UTSTILLING

Det som mange kanskje ikke vet er at det blir holdt kurs hos oss også. Sjekk kurskalenderen, det er mye spennende på gang til høsten.

 

For min egen del så er jeg i gang med å planlegge nye bilder og nye serier som jeg ønsker å vise frem i september. Og ja, jeg kommer nok til å være tro mot min blå palett, det er den jeg liker beste. Men kanskje en helt ny liten serie med en annen teknikk som skiller seg ut. Vi får se.

 

Kreativ Klynge

 

Dersom noen har lyst å komme å se hva vi har laget allerede nå så ta kontakt med meg så får vi til en privat visning.

 

Da gjenstå det bare å ønske alle en riktig god sommer.

 

Klem, Steivor