Kunstlotteri
Kunst

Kunstlotteri på Ellingsøya

 

 

Før jul ble jeg kontaktet av Linda Tomren som er en av drivkreftene bak dugnadsånden for barn- og unge på Ellingsøy. Et kunstlotteri til inntekt for nytt kunstgress i 3 ballbinger der ute var under oppseiling.  Arrangør er FAU Ellingsøy barne- og ungdomsskole og FAU Stokke og Vik skole. For et fantastisk initiativ!

 

Fra Nytt i Uka

 

Mange kunstnere, både amatører og profesjonelle ,ble kontaktet og dette endte med en utstilling, som nå har åpnet, med over 35 bilder.

Mange av oss i http://www.kreativklynge.no er med og jeg syntes bare ideen om noe annet enn de vanlige tingene man lodder bort var morsom.

 

Kunstlotteri

 

Det var ikke tvil hos meg om at dette måtte jeg være med på. Både formålet og ideen var så god at selvsagt fant jeg fram lerret og pensel. Bilde jeg malte  til utstillingen kalte jeg for @Ocean». Når det er på ei øy, omgitt av hav, måtte det nesten bli sånn. Her ser dere det:

 

Kunstlotteri
«Ocean» – laget til kunstlotteriet på Ellingsøy.

 

Inne på deres Facebookside kan dere finn all informasjon, åpningstider etc. De har også tatt seg tid til å lage innlegg med alle bidragene separat. Sjekk dette ut ( se nedenfor – beklager litt dårlig bilde kvalitet)

 

Kunstlotteri

Nå er det bare å ta turen for å se på alle kunstverkene og selvsagt ønske de lykke til med loddsalget.

 

Besøk
Vi tok turen ut på Ellingsøya og ble godt mottatt av Linda Tomren, initiativtaker (midten)

God mandag,

Steivor