Kunst

Forberedelser og forbedringer

 

Om ikke lenge har jeg en spennende nyhet å fortelle dere om. Mer kan jeg ikke si nå men Stay tuned!

Enn så lenge har jeg jobbet med min egen fargepalett. Dere vet jo at jeg elsker blått men her kan det være uendelig mange variasjoner. Jeg bruket en hel helg på å teste forskjellige varianter og har kommet frem til noen spennende kombinasjoner. De jobber jeg nå videre med og bruker i de bildene som er under arbeid.

 

 

Dere vet også at jeg liker å jobbe med Epoxy – det er utrolig moro! Jeg jobber i collage form og her får jeg virkelig utfordret min egen kreativitet. Dette er alcohol ink  som er laget med Yupo papir et papir uten struktur. Ink kan ikke brukes på vanlig papir som er mer porøst, da bare synker inken  gjennom. Her en liten smakebit av en fargefull kombo på trepanel med epoxy på toppen, 2 lag som alltid for best resultat.

 

 

Her en liten sneak peak av noen nye arbeider som har ny personlig fargepalett. Vi snakker lag på lag over mange uker for å få den effekten jeg ønsker. Men det er noe av det som er spennende, prosessen og nye tanker som kommer underveis. Jeg har laget en serie hvor inspirasjonen er hentet fra utsikten på hytta «Endeli». Der ser vi innover Strandadalen hvor formen av det jeg ser er det som har blitt hovedelementet i bildene. Når serien er helt ferdig skal jeg lage en egen post om dette. Det blir spennende å se hva dere synes.

 

 

 

Et lite ordtak også denne gangen. Kreativitet er ikke alltid like lett og dersom man våger å utfordre noen uskrevne regler så kreves det mot. Heldigvis så skal jeg ikke opp til eksamen jeg bare maler det jeg tenker – ikke det jeg ser.

 

“Creativity takes courage” Henry Matisse