Kunst

Jeg flytter inn til KreativKlynge

Mitt nye atelier

 

Jeg har fått meg atelier! Litt uvirkelig men sant! Jeg har flyttet inn i et kollektiv i Ålesund sentrum – KreativKlynge – som er et sted for kreative mennesker som trenger et sted å være. Her kan man leie små eller store arealer og de som har flyttet inn her driver med tegning, maling, sying etc. Det kommer flere til etter jul. Det er alt fra profesjonelle til sånne som meg som gjør dette for gøy.

 

 

Det har allerede vært avholdt flere forskjellige kurs her.  Både figurativ maling og sukkerlek med konditor for barna. Sjekk nettsiden for kurskalender – der kommer det mye spennende fremover. Jeg gleder meg sånn til fortsettelsen og nå kjenner jeg, etter en lang og litt spesiell høst, at kreativiteten er tilbake og dette er skikkelig inspirerende.

 

Å stikke hode frem og ta steget ut av eget hus å få seg et permanent sted å male på er litt av ei dørstokkmil!

Det hadde jeg ikke trodd når jeg startet med dette for 2 år siden. Men nå få vi se – jeg driver å jobber med noen store bilder og tester ut noen nye teknikker jeg har lært.

 

Gleder meg til å vise dere på nyåret.