CALM
Kunst

Å kaste seg ut på dypt vann og ikke drukne

 

 

 

Jeg har ikke bare kastet meg på dypt vann, jeg har vel heller tatt bomben! For et knapt år siden bestemte jeg meg for å realisere noe jeg har tenkt på lenge. Jeg har hatt lyst til å uttrykke meg med maling, lerret og pensel.

Vi snakker ikke om Jotun Lady silkematt men akryl maling i abstrakt form.

Og det er så moro!

 

Mixed media

 

Jeg har tatt onlinekurs og ikke minst fått masse inspirasjon fra YouTube, det er så utrolig mange flinke og kreative mennesker der ute.

Jeg har brukt mye tid på å prøve ut forskjellige teknikker. Hvordan skape forskjellige effekter og stemninger med sparkel, fluid art, bobleplast, stensiler etc. Det er bare å prøve seg fram. Litt maling her og der må man regne med.

 

 

Black Vision

 

Etterhvert blir det mange bilder i kjelleren og jeg har ikke plass til alle så nå tar jeg sjansen på å legge ut de jeg selv er mest fornøyd med. De ligger under galleri og har en pris. For å kunne drive med dette må man enten male over allerede malte bilder eller prøve å selge noen for å dekke kostnaden med denne hobbyen. For den er dyr.

 

Green Landscape

 

Under Galleri vil du finne alle bilder og der fyller jeg på nå etterhvert. Mail eller ring meg om du skulle være interessert.

Puuhh, wow her legger man hode på blokka men det eneste jeg risikerer er enten å drite meg ut eller gjøre noen glad.

Da tenker jeg at det er greit. Jeg har allerede fått noe forespørsler om jeg kan lage noe spesifikt til de, i størrelse og farger og det gjør jeg mer enn gjerne!

 

The Wave

 

Etterhvert skal jeg lage en webside som passer bedre til formålet men enn så lenge blir det her.

Alle innspill mottas med takk og gjerne kritiske – da blir man bedre!

 

Big things often have small beginnings.